Нове надходження турецького трикотажу

Шукаєте нові, якісні трикотажні тканини для пошиття чоловічих, жіночих чи дитячих речей? Тоді інтернет-магазин Гранд Текстиль готовий запропонувати широкий асортимент турецьких тканин з нового надходження. Напередодні 2022 року ми вирішили порадувати своїх клієнтів унікальним вибором нових полотен, що характеризуються чудовими експлуатаційними властивостями.

У нашому великому каталозі ви точно зможете знайти відповідні полотна, які потрібні для пошиття будь-яких текстильних виробів: затишний домашній одяг, спідня білизна та колготи, майки та футболки, шорти, штани, толстовки та ін. На вибір представлена ​​дво- та тринитка «петля» або з начісуванням, стрейч кулір, даблфейс, кашкорсе, тайдай. У новому розділі каталогу ви зможете знайти найширший асортимент однотонного турецького трикотажу або тканини різних кольорів.

Весь трикотаж постачається оптом зі складів відомих виробників Туреччини, який є офіційними партнерами відомих будинків моди. За допомогою пропонованого турецького трикотажу ви зможете оновити гардероб усієї своєї сім'ї або поповнити каталог свого магазину з роздрібної торгівлі текстилем.

«Гранд Текстиль» пропонує незмінно приємні та вигідні умови співпраці для приватних та комерційних клієнтів у вигляді максимально доступних цін, оперативної доставки по всій Україні, хороших знижок тощо.