Тканини для пошиву одягу

  • Тканини для пошиву одягу

На що слід звернути увагу під час вибору тканини для пошиття одягу?

Існує маса різновидів тканин для одягу, кожна з яких має свої особливості, структуру та властивості. Критерій вибору досить простий - вибирайте натуральні матеріали хорошої якості, приємні на дотик і не подразнюють шкіру. Зверніть увагу на візерунок та колір, одяг повинен приховувати ваші недоліки та підкреслювати переваги. Також велику роль відіграє сезонність нового елемента гардеробу.

Прийшовши до магазину тканин для одягу, складно зупинити око на чомусь одному. Достаток струменевих, повітряних, блискучих і барвистих тканин захоплює своєю різноманітністю. Для вашого гардеробу відмінно підійдуть – бавовна, льон, шовк чи шерсть. В одязі з таких матеріалів ви завжди почуватиметеся комфортно та свіжо.

Льняні штани, шорти, сукні чи сорочки вільного фасону будуть актуальні у літній сезон, вони чудово рятують від спеки та виглядають однаково стильно на відпочинку чи в офісі.

Вовняний кардиган зігріє вас навіть у найлютіші зимові холоди. Натуральна шерсть утримує тепло і дозволяє шкірі дихати.

Жодна дівчина не зможе відмовити собі в розкішній сукні з шовку чи ніжному шовковому пеньюарі. Ця тканина уособлює жіночність. Приємний глянсовий блиск надає цьому матеріалу особливого шарму.

Речі з бавовни та її похідних – бязь, сатин, ситець, батист, актуальні у будь-якому сезоні серед представників сильної та слабкої статі. Бавовна має гарну теплопровідність, тому в спеку в ньому не жарко, а в прохолодну погоду - тепло.Природно жоден гардероб не обійдеться без джинси та плащової тканини. При покупці звертайте увагу на щільність, якість та кольорову гаму.

Найкращі тканини для дитячого одягу

Дитячі речі обов'язково мають бути виготовлені з натуральних матеріалів. У жодному разі не з синтетики! Ідеально підійде для цієї мети бавовна. Він добре пропускає повітря та вологу, є гіпоалергенним, досить щільний та практичний. Бавовна витримує сотні прань і легко позбавляється плям.

Де придбати тканини для одягу? Наш інтернет магазин «Світ тканин» пропонує широкий асортимент текстильної продукції. Ви можете купити тканину для одягу за оптовою ціною або в роздріб. Вибирайте комфортний для вас спосіб оплати та службу доставки. Ми працюємо з багатьма транспортними та кур'єрськими службами в межах України.