Шиємо дитячу шапочку з флісу самі

  • Шиємо дитячу шапочку з флісу самі

Для малюків шапочки із флісової тканини — найкращі друзі. Вони м'які, приємні на дотик і чудово зігрівають у прохолодну погоду. І, якщо ви хочете, щоб у вашої дитини з'явилося кілька стильних головних уборів, настав час вивчити, як пошити дитячі шапки з флісу своїми руками.

Якщо плануєте підготувати кілька виробів, тоді вам варто запастись достатньою кількістю матеріалу. Тим більше, що ціна на фліс оптом у профільному магазині - прийнятна. Вибирайте колір тканини, оформляйте замовлення та приступайте до створення стильної речі.

З чого почати

Перше, що потрібно зробити, знайти відповідну модель виробу, вибрати розмір і знайти форму в модному журналі або на сайті, присвяченому крою та шиттю.

Але можна зробити по-іншому: переглянути майстер-клас, в якому покроково розписується, як пошити шапку з флісу по викрійці. Дотримуйтесь порад майстрині, повторюйте всі дії і ви пошиєте стильний і красивий головний убір для малюка протягом 30-60 хвилин.

Якщо ви вибрали стандартну схему шиття, то після того, як знайдете форму відповідної моделі, вам потрібно вирізати її і закріпити на матеріалі, використовуючи шпильки.

Намітка та просрочка

Після того, як ви акуратно вирізали всі складові шапки, накидайте їх. І потім обов'язково приміряйте на чадо. Це потрібно, щоб переконатися, що головний убір добре сидить на крихті: прикриває вушка, підходить за розміром, а на швах матеріал не збирається в гармошку (у цьому випадку варто трохи послабити нитку).Далі — простір і фінальна примірка.

Ось і всі хитрощі, які потрібно знати тим, хто шукає відповідь на питання, як пошити шапку з флісу дитині самостійно. Слідуйте їм і у вас вдасться подарувати синові або доньці теплу та яскраву шапочку.

Три причини пошити малюкові головний убір із флісу

Перша причина — надійний захист від холоду. Цей матеріал не пропускає вологу та холодний вітер. Ви можете не сумніватися, що в зимову холоднечу прогулянки будуть комфортними і не закінчаться застудою чи грипом.

Друга причина — м'яка текстура. Вироби з флісу набагато приємніші, ніж головні убори з вовни. Вони не кусаються і не дратують ніжну шкіру дитини.

Третя причина — легкий догляд. Щоб підтримувати тканину в чистоті, достатньо машинного та ручного прання, сушіння на відкритому просторі. Завдяки стандартним маніпуляціям ви збережете початковий колір та форму головного убору.

Займайтеся рукоділлям та радуйте малюка яскравими та оригінальними новинками!