Натуральні літні тканини

  • Натуральні літні тканини

З модою на здоровий спосіб життя особливу популярність набули натуральні тканини. За назвою можна відразу зрозуміти, що вони виконані з природних матеріалів. Це можуть бути нитки шовкопряда, лляне волокно, бавовна і так далі. У сучасній текстильній промисловості натуральні тканини зустрічаються частіше, ніж штучні, адже мають велику кількість переваг.

Створені природою полотна екологічні, не містять шкідливих хімічних сполук, тому рекомендуються всіма лікарями як засіб номер один від шкірних захворювань, а також проти астми, алергії.

Одяг з натуральних тканин: плюси та мінуси

Насамперед, такі матеріали гіпоалергенні, не викликають подразнень та дискомфорту під час носіння. Крім того, вони дозволяють шкірі дихати, за рахунок чого суттєво зменшується потовиділення, пропадає неприємний запах, свербіж. Натуральні літні тканини – найкращий вибір для спекотного сезону. У спекотний сонцепек дуже важливо, щоб тіло не стикалося з синтетикою. А оскільки вбрання з натуральних полотен мають гарний вентиляційний ефект, вам у них буде не так душно. Недоліки їх зовсім несуттєві: вони сильно мнуться, але хороша праска з правильно виставленим режимом на ура впорається з цією проблемою.

Купити натуральні тканини – зручний варіант для дитячих речей. Повзунки, пелюшки, сорочки – малюкам буде набагато затишніше, якщо їх перші вбрання будуть зроблені з бавовни чи льону. Вони дуже м'які, еластичні, приємні на дотик, що неодмінно сподобається дитині.Наш магазин натуральних тканин запропонує вам винятково якісну продукцію за доступними цінами.

Натуральні тканини в Україні: найпоширеніші види

Серед натуральних тканин в Україні великий попит має льон – відмінний повітропроникний матеріал, зносостійкий і практичний. З нього виходять чудові піджаки, костюми, різний технічний одяг чи уніформа. Купити тканину льон можна безпосередньо на нашому сайті.

Не менш відомі і шовкові полотна - атлас, оксамит, креп-жоржет, креп-шифон, крепдешин, шифон і власне шовк. З них шиються розкішні сукні, блузки, сорочки, шарфи. Універсальний варіант – бавовна, а також її похідні: батист, бязь, вельвет, денім, жаккард-сатин, сатин. У господарстві нерідко застосовується махра (для рушників), ситець (для постільної білизни), і навіть марля.

Якщо ви хочете купити натуральну тканину в Україні, то ви зайшли за адресою. Ласкаво просимо до «Гранд Текстиль»!